Joulu on heteroiden juhla – vai onko?

26 joulukuun, 2007

Hah haa, olen aina halunnut otsikoida jonkin tekstin noin!

Harmaa hattu toivottaa kaikille lukijoilleen hyvää joulua – ja samalla tämä blogi vetäytyy hyvin ansaitulle joulupäivitystauolle!

Yritän malttaa olla päivittämättä blogiani muutaman päivän ajan. Tiedän, että se on vaikeaa, ottaen huomioon pakonomaisen postaustahtini. Mutta jos oikein keskityn… Minulla on kyllä pahana tapana ruiskauttaa näitä postauksia hieman liian aikaisin. Vähän kun vain liikuttelen näppäimistöäni, niin heti sieltä ruiskahtaa ennen aikojaan ähkäisyn kera pieni surkea postaus maailmalle, ja vetäydyn kyljelleni röhnöttämään esittäen jonkun itseeni tyytyväisen kommentin, kuten: ”Pussit tyhjiksi, beibi!”

Niin, varsin usein visualisoin tätä blogia mielessäni niin, että tämä blogi on iso penis. Postaukseni ovat siemennestettä. Ja te, arvoisat lukijat, olette mielessäni yksi valtava vagina.

Kyllä, vagina. Ette varmaan uskonut, että törmäisitte tuohon sanaan tässä blogissa. Mutta jonkun pitää kirjoittaa tuo ruma, ällöttävä sana internetiin.

Mitäkö aion tehdä jouluna? Visualisointi auttaa tässäkin. Kuvitelkaa mielessänne… Iso joulupöytä, jonka ääressä istuu paljon ihmisiä jouluaterialla. Kamera panoroi pöydän ääressä istuvia ihmisiä. Siellä on sukulaisia, ystäviä, kaikki juhlapöydän ääressä hilpeissä tunnelmissa. Sitten näkyviin tulee pöydän ääressä istuva mies, joka hirnuu hervottomasti jonkun toisen kertomalle vitsille niin kovaa, että kinkkua tulee ulos hänen sieraimestaan.

Tämä mies en kuitenkaan ole minä. Kamera panoroi eteenpäin, jolloin näkyviin tulee hänen vieressään istuva viikinkikypäräään päässä käyttävä joukko jättiläismuurahaisia. Sen jälkeen näkyviin tulee mies, joka nauraa omalle vitsilleen niin lujaa, että kinkku menee sisään hänen nenäänsä.

Ja kuvitelkaa mielessänne lahjojen jako. Kaikki ystäväni ja sukulaiseni ovat kokoontuneet jakamaan lahjoja. Voitte nähdä mielessänne, kuinka ihmiset avaavat lahjojaan iloisissa tunnelmissa. Äkkiä näkyville tulevat ne jättiläismuurahaiset, jotka syövät heikointa jäsentään. Sitten näkyville tulee mies, joka viihdyttää ystäviään laittamalla kinkkua nenäänsä. Se mies olen… minä.

Eli hyvää joulua vain kaikille – tämä postaus on niin lyhyt, että se lienee jonkinlainen coitus interrup

One Response to “Joulu on heteroiden juhla – vai onko?”

  1. kervå Says:

    Kauheeta, kun se kamera paneeroi niitä ihmisiä 😮


Jätä kommentti