Lukijapalautetta edellisestä postauksestani, jossa analysoin naisten perseiden kokoa

7 elokuun, 2021

Sen jälkeen kun julkaisin äskettäin esseeni naisten perseistä, olen saanut naispuolisilta lukijoiltani palautetta kirjoituksestani. Näitä kirjeitä on tullut teiltä aika paljon! Eiköhän olisi mukava lukea yhdessä, mitä te olette minulle kirjoittaneet?

Lyhyt kertaus: esseeni pääpointti oli lähinnä se, että naisten perseet ovat liian isoja, paitsi anorektikoilla, joilla ne ovat liian pieniä. Esseessä oli myös veikeitä vitsejä kuolleista vauvoista, mutta en oikein itsekään enää ymmärrä, miten ne liittyivät asiaan.

Tämä kirjoitus ilmeisesti nostatti tunteita teissä naisissa, ja siksi te olette äityneet kirjoittamaan minulle kirjeitä. Olen hieman yllättynyt siitä, että te olette saaneet selville nimeni ja osoitteeni, mutta ilmeisesti petolliset kollegani Kampin Scanburgerissa ovat jakaneet tätä tietoa kaikille, jotka vain ovat hoksanneet kysyä.

Katsotaanpa. Ensimmäinen kirjekuori on pieni, A5-kokoinen, ja kovin ohut. Räpellän sen auki. Sieltä paljastuu… ei kirjettä, vaan naisten pikkuhousut. No mutta tämäpä mukava juttu! Tiedän, että te haluatte min… Hetkinen. Kirjekuoressa on jotain muutakin. Naisten rintaliivit. Okei. Miksipä ei. Ja… hetkinen, täällähän on myös naisten toppi. Ja mitä ihmettä, täällä on täyskokoinen hame, jakkupuku ja korkokengät, sekä iso hattu. Miten ihmeessä nämä kaikki mahtuivat näin pieneen kirjekuoreen? 

Mitään kirjettä mukaan ei ole valitettavasti muistettu laittaa, joten viesti jää arvoitukseksi. Arvostan silti tätä. Heh heh, pikkuhousut ovat näppärä vaatekappale väärän kokoisen perseen peittämiseen.

Toinen kirjekuori. Mitähän täältä paljastuu? Täällä sentään on oikea kirje, joka on kirjoitettu käsin. Katsotaanpa.

Hyvä H.H. Toivottavasti sinulla on aikaa perehtyä tähän kirjeeseen huolella, sillä tämä tärkein viesti, jonka koskaan tulet saamaan. Minulla on nimittäin synkkä salaisuus kerrottavana menneisyydestäsi, mutta samalla tämä salaisuus saattaa tehdä sinusta äärettömän rikkaan.”

Hypistelen kirjettä kärsimättömänä. Eikö tässä puhutakaan mitään persekirjoituksestani? Kirje jatkuu.

Sinun isoisäsi nimittäin on jättänyt sinulle valtavan omaisuuden, mutta sinua ehkä kiinnostaa tietää, että isoisäsi oli Adolh Hitl

Keskeytän kirjeen lukemisen. Tylsää! Minähän halusin lukea perseistä! 

Äkkiä huomaan, että kirjekuoresta putoaa vielä toinen paperilappu. Alan lukea sitä. Se alkaa näin: “Salainen aarre, joka tekee sinua rikkaan, on piilotettu keittiösi astiakaapin toiseksi ylimmälle tas

Tylsää! Rypistän paperin pois. Äkkiä kirjekuoresta lentää ulos papukaija, joka raakkuu: “Kraak! Sinun isoisäsi oli Adolf Hitl”, mutta raakkuminen loppuu nopeasti, kun väännän siltä kaulan poikki.

Hiljaisuus lankeaa huoneeseen. Tässäkö ne kaikki lukijakirjeet olivatkin? Eihän kukaan ole kommentoinut persejuttuani!

Pinnistän mieltäni ja sanon nnngh, kunnes käteeni materialisoituu vielä kolmas kirje. Huh, onneksi näissä blogeissa ei ole niin tarkkaa todellisuuden ja fiktion välinen raja. Avaan sen ja alan lukea.

“Rakas H.H. Luin mielenkiinnolla lyyrisen kauniin tekstisi naisten perseistä, ja minulla on hyviä uutisia. Minulla on täydellinen perse, ja tulisin mielelläni esittelemään sitä sinulle. Voisimme tehdä jopa eräänlaisen persekatselmoinnin, jos sallit sanonnan!”

Tämä kirje vaikutti lupaavalta. Persekatselmointi on asia, josta olen aina haaveillut. Kerro lisää perseestäsi, huusin kirjeelle, ja yllättäen seuraava rivi kuului näin:

“Tottahan toki! Perseeni ääriviivat ovat kuin Michelangelon tai Da Vincin luonnostelemat, suorastaan ylväät ja leikkisät. Juuri kun luulet, että ne ovat liian isot, ne pienenevät hieman, jolloin ne muuttuvat anorektisiksi. Tästä ne värähtävät nopeasti taas liian isoiksi ja niin edelleen, kunnes näistä muodostuva yhteiskuva on täydellisen perseen muotoinen.”

Nyökkäilen tyytyväisenä. Juuri tuollainen perseen pitää olla. Ja tiedättehän, mitä aina sanon: millainen perse, sellainen ihminen!

Rypistän kirjeen tyytyväisenä pois. Joskus ajattelen, että jotkut perseet ovat sellaisia, että ne pitäisi jotenkin ikuistaa. Ehkä esimerkiksi valokuvan muotoon. Tai patsaan.

Joskus toisaalta myös ajattelen, että ehkä minun ei pitäisi kirjoitella niin paljon perseistä tässä blogissa. On se parempi kuin se muutaman vuoden takainen kauteni, jossa kirjoittelin aika paljon spermasta. Muistatteko, jätkät? Ne olivat nyt jälkiviisaasti ajatellen tämän blogini kulta-aikaa, la belle epoque’a.

Äkkiä maahan tappamani papukaija rääkäisee: “Sperm”, mutta se vaikenee nopeasti, kun astun sen pääl

***

No, se siitä postauksesta. Huomasin tuossa äsken, että luonnoksissa oli odottamassa minua tämä kesken jäänyt postauksen aloitus parin vuoden takaa. Miksipä en julkaisisi sitä saman tien tässä, siltä varalta että kuolen pian? Tässä olisi ollut ainekset hyvällekin postaukselle.

Hoh hoh hoo! Vai mitä, jätkät? Jätkät? Mihin te menitte? Tämän postauksen piti valmistua jo aikaisemminkin, mutta tähän ikään tullessa sitä huomaa, että porukkaa alkaa delata ympäriltä sen verran kiihtyvää tahtia, ettei blogiakaan ehdi enää päivittää. Siinä hyvin ystävien kuolinvuoteen äärellä istuessa on aika kovat paineet sanoa jotain fiksua, sen sijaan että kirjoittaa näitä blogipostauksia.

Onneksi minulla ei ollut ongelmaa fiksujen asioiden keksimisestä ja sanomisessa kuolemaa tekeville ystävilleni. Kuten: ”Ajattele asian valoisaa puolta: taivaassa sinun ei tarvitse hoitaa pieniä lapsiasi, jotka jäävät tänne kaipaamaan sinua – koska taivasta ei ole! Hoh hoh hoo!”

Minusta tuo oli aika hyvä. Ihmettelin vähän, miksi hän ei kirjoittanut sitä muistiin. Ehkä siksi, että hän teki kuolemaa. Mutta silti. Olen oikeastaan vähän loukkaantunut. Olen oikeastaan aika helvetin loukkaantunut. Vittuako hän siinä kuuntelee läppiäni, jos ei edes kirjoita niitä muistiin?

Ja sitten minä näköjään vain jätin tuon postauksen kesken. Taso alkaa lask

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: